keskiviikko 19. lokakuuta 2022

Aamulööpit....


 Päätin eilen että lähden kerrankin aikaisin kotiin, siis klo 17. Tulin metrolla Vuosaareen, ja kävelin puiston kautta himaan. Urheilukentän lähellä on opastekylti, ja siinä lukee Mustavuori. Kuulemma aika siisti näköalapaikka. 

Olin juuri kävelemässä kyltin ohitse kun kolme vastarannan sankari kävelivät vastaan. Kuuluu näin: " Katso, 1.5 kilometrin päässä on n********n kokoontumispaikka ". Oho, onneksi olin niin yliväsynnyt etten jaksanut reagoida. 

Suomi, ja piilorasismi. Onpas jännä juttu että moni menee täysin hiljaiseksi kun ottaa asian puheeksi. Ja moni väittää vieläkin että on ulkomaalaisten syy kun meidän Suomessa pyörii tämä viihdyttävä päihdesirkus näytös. 

Tämä päihdedraama on kansainvälinen ongelma, ja lähes kaikki muutkin pulmat koskevat koko boltsin väestöä. Meille ei ole pätkääkään varaa eristäytyä muusta maailmasta kun puhutaan kasvaavasta päihdeongelmasta. 

Meigän täytyy ottaa muilta opiksi, ja he oppivat myös meiltä. Aletaan tekemään rakentavaa globaalista yhteistyötä, ehkä nämät vastarannan pyssysankarit sitten ymmärtävät edes jotain. Miedän pienen, ja kauniin kotimaan imago myydään muille maille " hyvinvointi valtiona ". 

Kaikille maan asukkaille on oikeus tulla kohdeltuksi hyvin, ja nimenomaan tasa-arvoiseksi. Muuten tämä mainoskampanja epäonnistuu ihan totaalisesti, ja siihen meille EI OLE VARAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...