sunnuntai 9. lokakuuta 2022

menetetty kosketuspinta


 Meidän rakas massamedia syöttää meille koko ajan harhaluuloja aiheuttavia kuvia siitä ns. Alpha yksilöstä. Se fyysinen puoli ei enään riitä näille manipulaatio taikureille. Olen juuri lukemassa yhtä kirja jossa yksi sosiologian professori tutkii yhteiskunnan rakenteen vaikkutteet erilaisten riippuvuuksien leviämisen. Hän tutki lähinnä seksiriipuvuutta, ja se aihe on edelleen liian suuri tabu. 

Seksi on erinomainen markkinointi työkalu. Se yksinkertaisesti myy. Ja kaikista ihaninta on että se on jopa alaikäisille todella helppoa joutua nuoruuden innostuksesta johtuen hyväksikäytön uhriksi. Sama periaate toimii päihteiden luvatussa maailmassa. 

Otapas tyttönen tätä vaaleanpunaista karkki suuhun. Se antaa sinulle siivet. Moni aikuinen mies elää siinä uskossa että nämät nuorukaiset oikeasti haluavat hyppiä vesisänkyyn heidän kanssaan. Tämä voi johtua siitä että nuoren naisen keho markkinoidaan erittäin halveksuttavalla tavalla. 

Minä en ole seurannut, enkä meinaa seurata tätä naurettavaa muoti ilmiöiden sirkusta. Tietyt ihmiset saavat edelleen vetää meikäläisen naruista, nautikaa syksystä, raitiista ilmasta ja seurasta, ja olkaa kunnon ihimsiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...