maanantai 11. huhtikuuta 2022

pihalla


 

Oho, näin tehtiin betoniporsaasta leppäkertun näköistä ötökkää. Ja tämä otus seisoo museoviranomaisten suojeleman rakennuksen pihalla. Onneksi tällä kaverilla ei ole siipejä, mulle tulisi ikävää jos hän karkaisi. Nimiskaba toki jäi kesken, mutta kyllä se kesä sieltä tulee. Herättääkö mieleenkiintoa? Onko tämä leppis inspiroivaa? 

Mitä sitten kun mikään ei kelpaa? Oikeasti, hitot pliisujen tyyppien mielipiteistä. Meille oli kivaa, ehkä se johtuikin spraymaalien höyryistä. Hauskanpito voi olla täysin maksutonta. 

Se on yksi pahimmista harhaluuloista että raittiuus on tylsää. Uskokaa, minäkin luulin etten voi tuntea iloa ilman mitään mömmöjä. Paskanmarjat, homma jatkuu. 

Se ei todellakaan vaadi paljon munaa kokeakseen jotain pientä kivaa, ja näitä kivoja progiksia tarjotaan monissa paikoissa, ja ympäri vuoden. No, vähän tosiasioita taas. Miksi nämät viihdyttäjät eivät kyllästyy meihin jota eivät oikein jaksavat touhuta? Kuulkaas, he ovat itse olleet samassa jamassa. He tiettävät että se hauskanpito rupeaa jossain vaiheessa toimia, ja putsiina. 

Jokainen meistä on joskus alavireessä, mutta...... Jos jaksaa kastella sitä pientä, ja iloista huumorinkukka säännöllisesti, smiley kukkaset lähtevät lentoon. Eli ei muuta kuin sitä oma hymynaama pois siitä pimeästä kolosta, ja menoksi. Kyllä se siitä, väitän edelleen kiven kovaa että se kuuluisaa aikaa näyttää. Tsemppiä, ja menestystä tähän päivään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...