perjantai 22. huhtikuuta 2022

Susipolitiikka


 Ei ole väliä mistä kulmasta katsoa pedon kasvot. Päättäväinen ilme pysyä kulmassa kuin kulmassa. Viime yönä näen unissaan suden. Tunsin rankkan päivän pääteeksi suden seurassa turvaa. Vaikka susi on saalistaja, hän on minun mielestäni aika reilu kaveri. 

Suden luonne on luotettavaa luokkaa. Minun maailmassa luotettavuus on kaikkea muuta kuin tylsää. Yksi luotettavan suhteen peruspilari on molemminpuolinen vapaus. Anna mennä, mutta tule takaisin. Luonto antaa meille vapautta, ja samalla kyllä velvoittaa. 

Sama sääntö päätee ihmisten välisin suhteisiin. Minä annan mielummin kuin otan. Ajoittain se johtuu hylkämisen pelosta, ajoittain jostain jaloudesta. Usein teen ainoastaan sydämestäni hyvää. Katseni saattaa viestittää jotain muuta. 

Haukun, en puraise. Enkä tykkää saksalaisesta poliisi läskistä. Ehkä ostan joku päivä susikostymin ja livahdan saksan puolelle. Bed bugs do bite!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...