lauantai 30. huhtikuuta 2022

Tiskirätit jne...


 Vapputunnelma, se on kertakaikkiaan ihanaa kuin voi todeta että raitiissa seurassa voi heitäyttyä hulluuden. Eilen grillattiin, leikittiin ja sekoiltiin turvallisessa ja puhtaassa ympäristössä. En kyllä aivan tämän näköisenä lähtenyt eilen kotivovesta.  Tyylitaju jne. 

Tuskin tämä naamio olisi haittanut ketään. Tuli taas naurettu enemmän kuin tarpeeksi. Nauru, sekin rauhoittaa. No, yksi vappu Saksassa. Me oltiin jo ennen vappupäivä ehtineet kiertää koko kylän kapakat. Olotila oli mikä oli. 

Aamun lämpötila oli laskenut pakkasen puolelle, mutta kyllä pääkadulla strippattiin. Me heitettiin paksut rotsit haneen, ja leikittiin olevaan kovia poikia. Kyllä, meille naurettiin. No, päätettiin iskeää seuravaan baarimikon kimppuun. Siellä meni sitten muuan tunti. 

Tämä oli kosteaa, mutta hauskaa vappua. Kunnes, päätin lähteää himaan. Tulin baarista ulos, ja luulin että olin juonut niin paljon että näen taas ihan omia. Joku, ja tämä on tosijuttu, oli kiivennyt katulamppu pylvästä pitkin, ja kumma kyllä, ylöspäin. 

Näen oikeasti noin viiden metrin korkeudessa hahmon joka oli tarttunut katulamppupylvään kiinni, ja alastomana. En yksinkertaisesti jaksanut jäädä katsomaan miten loppupeleissä käy, liikaa on liikaa. Eli, rakkaat kansalaiset, ottakaa ihan hissun kissun. Kyllä se vappu tulee, ja menee. Minua ei huvittaisi pätkääkään tulla irottamaan yhdenkään teistä jostain vitun lamppupylvästä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...