perjantai 29. huhtikuuta 2022

Plan A


 A suunnitelma, alkuvaiheen tukipilari. Mikä voisi olla järkevää päivänsisältöä? Alkuvaiheen ehkä pahin kompastuskivi. Rutiinit, niitä en oikein jaksanut miettiä ennen kuin sain oman pään putasattua. Mutta, kumma kyllä, voin taas toteaa että yksi järkevä teko per päivä auttaa pysymään raittiina. 

Varsinkin tällaisena viikonloppuna on aika saakelin hyvää tietää mitä tapahtuu. Ehkä tästä kuvasta on apua. Muutama ryhmäkäyntiä, lepoa, ruokaa ja vähän pidempi lenkki. Niin mun viime vuoden vappu taisi sujua. 

Nyt chillaan himassa, ja yritän saarnata. En ole kertakaan tavannut vappu papin. Ei ainakaan raittista sellaista. Ajoittain tekisi mieli rukoilla teidän puolesta. Armolias Herra, voitko jakaa leipää, ja vettä sitä tarvitseville? Nyt istun vielä tässä, ehkä kohta alkaa nakkisämpylöiden pudottaminen. Voin ainoastaan toivoa että ne osuvat suoraan suuhun. 

Pitäisikö avata vesihannan? Mul on yksi ylimääräinen ämpäri. Ehkä täytän sen, ja vien sen Roihuvuoren kirkon portaille. Numeropalvelulta saan todennäköisesti pappiukon yhteystiedot. Jaan sen ihan mielelläni hänen lohduttavan hoivaan. Bloggajan siunausta kaikille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...