maanantai 9. toukokuuta 2022

166, ei 666


 

Tämän rintaman sotasuunnitelma on yksinkertainen. Hyökätään niiden kimppuun jotka ansaitsevat sitä. Aika helppo nakki, ainakin tässä ihanassa etämaailmassa. Oioi, nämät viisaat päättäjät. Minäkin tykkään numerolsarjojen mielenkiintoisesta haasteista. Mutta, minua ei kiinnostaa pätkääkään mikä on 166+666 summa.

Olen kuullut tiettyjen hoitsujen suusta : Pomo kysyi montaako potilasta hoidaan päivässä. Täh? Tietääkseni sairaanhoitajien koulutus ei liitty massatutoanton liukuhihna duunarin vaaditun ammattitaitoon. Saman kysymyksen voitaisi "vittu" kysyä joulupukilta : Montaako lahja jaat jouluaattona? Kaksi yhtä epärealistista kysymystä.  

En ole pukki, enkä hoitaja. Mutta, olen omassa työurassa törmännyt yhteen valitettavan tosiasian. Moni ns. johtaja, tästä se lähtee. Minusta tuntuu oikeasti usein siltä kuin olisin joutunut kokkamaan gaala-illallisen vatipään neuvoja noudattaen. 

Omasta mielestä se on fyysikan perusteiden ansiosta mahdotonta tarjota ruoka vadilta mikä leijuu jonkun pomon pään yläpuolella. Ai montako potilasta? No hitto, montaako sänkkyä tässä huoneessa on? laske vittu itse. 

Tyhmien kysymysten sarja jatkuu : Montaako paukku olet tänään vetänyt? Kuka sitä voi päihtyneenä muistaa? Aika harvoin kysyttiin että heittäsin jonkun arvion. Ei muuta kuin ihanaa raitista päivää kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...