tiistai 10. toukokuuta 2022

keksiviikko


 

Illalla olisi taas klubi hubina tarjolla. Taas joudun kestämään päihtyneitä baari asiakkaitta, mutta se meni viime kerralla ilman pulmia. Tänään oikein toivon että joku osaisi nauraa minulle. Pitäisi varmaan keksiä alkupuheille vähän vitsejä, tänäänhän on keksiviikko. 

Tämä teksti päättyy aika absurdilla tavalla. Sanat ovat kuitenkin vireessä, ne soivat eri sävelessä kuin A-vitamiini duurissa. Taidan virittää itseäni B-12 vireeseen. Joku tyylikäs hattu olisi se kokonaisuuden kruunavaa vehje, mutta joudun kyllä toteamaan etten löydä muuta kuin tyhjän keksirasian. 

Toisaltaan, se rasia on aika sievää, ja metallista tehty. Sehän voi olla että joku yleisöstä suuttuu minulle, ja sitten rupeaa varmaan tyhjät tuopit lentämään. Keskeliäisyyden kuuniaksi suostun, tässä tapauksessa, väsämään keksirasiasta lavakypärän. Se siitä tyylitaju jutusta, näillä mennään. Ai niin, Restobar Tenho, Helsinginkatu, Stadi. Omakehuklubi, see ya later!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...