tiistai 10. toukokuuta 2022

toipuminen


 

Toipuminen, se kuuluisaa monivaiheinen prosessi. Jos Finlandiatalo hyväksy pienemmän version itsestään, niin me voimme ryhtä samaan prosessiin. Se on täysin normaalia että purjehti toipumisvaiheen satamasta toiseen. Omaa venettä, ja purjeet, täytyy huoltaa. 

Jos kieltää olevansa addikti niin se sama juttu kuin yrittäisi lähteä ilman purjetta purjehtimaan. Nykypäivän polttoaine hinnoilla on ihan saakelin turha luottaa johonkin kaksitahtisen moottoriin. En muutenkaan uskoa että meidän addiktien työkalupakin sisältö riittää sen vehjen korjaamiseen. 

Moni meistä on varmaan skidinä unelmoinut oman paatin kipparoimisesta. Käykää ihan muina miehinä tutustumassa satamien veneloistoon. Ehkä joku vitsikäs kippari Kalle tarjoaa teille elämänne kyyttiä. Käykää ennen reissua tsekkaa solmut.net . Merimiessolmun tekoa kande harjoitella ennen kuin lähteää purjehtimaan raittiin elämän aalloilla. Kevättä rinnassa mennään uusia rantoja kohti, ja toipumisteltta pystytetään aina saapuessaan kohteeseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...