tiistai 30. elokuuta 2022

miten me ajatellaan.....


 Minuakin vituttaa aika usein tiettyjen ihmisten toiminta, uskon että jokainen lukija tietää että tarkoitan lähinnä näitä jälkiviisaita päättäjä laiskapaskoja. Tehdään niin kuin tilastot kertovat, ja jäädään mustavalkoisten numerosarjojen orjaksi. 

Se tapa millä tämä stadi kohtelee mm. omat duunarit on naurettavan säälittävää. Ihmiset jotka eivät edes itse osaa käyttää näitä ihania tietokone ohjelmia pistävät omat munaukset sen piikkiin, ja vellovat oman tilipussin vaahtokylvyssä. 

Mitä hittoa teitä vaivaa? No, ahneus, ylimielisyys, ja jonkinasteinen tyhmyys. Joidenkin ihmisten pää on jäännyt jumiin, ja aika pelottavaan pimeään paikkaan. Äiti, pelastaaaaaaaaaaaa! Mitäs me nyt tehdään kun kohta on taas vessapaperista pulaa? Kertakäyttöhanskat kehiin? Jokainen saa luvan toimia omalla vastuulla, ja tsemppiä keskiviikolle, syödään tänään viisauden keksejä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...