torstai 1. syyskuuta 2022

pilvessä?????????


 Se olisi kuulkaas Syyskuu. Eilen muuan reipas toipumisrintaman toveri pistivät itsensä taas likkoon, nousevat yliannostuksista johtuvat kuolemat oli päivän pähkinä. Eksyhän sinne yksi virkamies, eli meidän valtion kiinnostus ei ole vieläkään oikein herännyt.

Pistetään näitä "nistejä" pusseihin, niissä hän säilytetään heidän lempiainetta. Kaksi läskikärpästä yhdellä lätkällä. Kuka täällä on nyt ihan oikeasti totaallisesti kuutamolla? Meidän rakkaat ylimieliset päättäjät, whoops. 

Se ei ole mikään ihme kuin nämät kamadiileri hirviöt vievät jatkuvasti voiton, meitä on liikkaa,ja te toimistohiiret ette edes pysty jakamaan näitä tukirahoja järkevästi, eli inhimillisesti. Rosvoilla on huippuloukan ammattilaisia palkattuna, mutta en suosittele kenelekään hakea heiltä unelma duunia. 

Te ihanat pukuihin naamiodut päämiehet, teidän paskapuheet rupevat tulemaan kansalaisten korvista, ja jälki saattaa olla kaikkea muuta kuin kaunista. Muistakaa rakkaat lukijat että täm blogi on meitsin purkutyökalu, jotkut hajottavat taulutelevisioita, jotkut putsavat näytöt. Meitä on moneen junaan!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...