torstai 29. syyskuuta 2022

Nukkumatti


 Öitä, onko niitä? Joskus se uni ei maistu, se johtuu yleensä siitä että se luovaa osa minun jäljellä olevista aivoista herää. Yksi järven kokoinen lätäkkö oli ilmestynyt, ja tietysti vilkaassa tienristeyksessä. Ajattelin että siinähän on luonnollinen autopesula. Kaikki kuskit varmaan hermostuvat tähän ajatuksen. 

Haluaisin oikeasti joskus nähdä että joku autokuski käyttäisi luovutta liikenteessä, eikä jäisi seuramaan sitä kasvavaa jono. Miten olisi jos kaikki ajasivat perä edellä, ehkä se menisi silloin himaan miten perseestä tämän stadin liikenne järjestelmä on. 

Minusta tuntuu oikeasti siltä että aika moni ovat sairaalla tavalla riipuvaiset autoista. Siihen ongelmaan olisi hieno löytää joku pieni,pieni,pieni ratkaisu. Kävely? Ei varmaan menee läpi. Kimppakyydit? Ei vittu Suomessa. 

Miltä kuulostaa jos kehitetään maanalainen tieverkosto, autoille. Siitä syntyisi se hiljaisuus mikä moni meistä tietämättä kaipaa. Eli tööt, ja hyvää yötä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...