sunnuntai 16. lokakuuta 2022

kenellä on pallo hallussa?


 Välillä tämä toipuminen tuntuu palloilu lajilta. Joskus käy niin että syötöt eivät menee perille. Silloin täytyy vaihtaa pallon suunta. Mutta, silti täytyy yrittää syötää hyvin, ja niin hyvin että se on helppo ottaa pallon haltuun. Kävi miten kävi, pallot löytävät aina kohteensa. 

Valitettavasti se kohde on joskus reikä. Sen ei tarvitse tarkoita että pistetään pallot pussiin. Sitä paitsi se toipumisen pallero pompii aina reiästä ylös. Sekin etsi kohteensa, ja yleensä käy niin että joku ottaa kopin. Siitä sen pienen palleron matka kohti sitä tuntematonta maailma alkaa. 

Pallot pyörivät harvoin takaperin. Jos niin käy niin täytyy vain reippaana potkia sitä eteenpäin, ja hypätä takaisin kyytiin. Reikiä tulee matkan aikana vastaan, mutta yhdessä me voimme vältää näitä ikäviä tapahtumia. 

Mitä pidempää se pieni pallo pyöri eteenpäin, sitä kestävämmäksi, ja isommaksi se kasvaa. Jopa niin suureksi ettei löydy sopivan kokoisia reikiä. Yrittäkää vältää näitä alamäet, heidän vetovoimansa vie pallot menneissään. Pyöritään eteenpäin, muistakaa että sitä suora tietä ei ole. Hyvää sunnuntain jatkoa kaikille palleroille!!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...