torstai 13. lokakuuta 2022

balanssitanssi


 Vähän sanaleikkejä tähän aamuun. Tasapaino, vaihteleva olotila. Tietoinen manifestointi on hyvä tapa saavuttaa henkistä tasapainoa. Mitä haluan? Mistä haluan luopua? Mihin suuntaan tämän oman elämän pitäsi mennä? 

Aika tärkeitä kysymyksiä, ja ne eivät koskea ainoastaan näitä ns. taviksia. Nimenomaan toipumisprosessin aikana joutuu ehkä usein kysyä itseltään näitä kysymyksiä. Haluan oppia uuden kielen, moni tahtoa. Hyvä alku on käydä kurssitarjonta, kirjallisuutta ja oma tuttavapiiri läpi. 

Eikä ainoastaan jättää tämän leikin tutustumisvaiheeseen. Tämä neuvo koskea muitakin juttuja kuin kielikurssit. Kannattaa rohkeasti tutustua uusiin asioihin, tai edes kokeilla. Jos ei tykkää kyseisestä jutusta niin voi astua vähän taaksepäin, ja valita uutta kulkusuunta. 

Se on kuulkaas aika vaarallista jos addiktit jäävät täysin tyhjän päälle. Sitten se oma rakas/vihattu pää rupea käskemään että lähetäänpäs hölmöilemään, ja sitten ollaan yleensä taas lirissä. Toipumisen aikana kehon hermopäät eheytyvät, ja alussa se voi tuntua siltä että olisi voimakkaat vieroitusoireet. He menvät yleensä nopeasti ohi. Nyt en kirjoita psyykisistä " oireista ", vain kehon omasta viestintä mekanismista. Nämät ihmeelliset välittäjäaineet. Yeah, kande tutustua vähän lähemmin. Se tuo myös tasapaino kun tietää missä oma kroppa menee. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...