maanantai 10. lokakuuta 2022

upselling freaks


 

Onneksi ei tarvitse törmätä kadulla joulutonttuihin. Se on kyllä säälittävää kun näkee miten kansa nauttii shoppailu hulluudesta. Joulun kuuluisi olla hiljentymisen aika. Ei mikään ihme että niin moni meistä päättää vetää päänsä täyteen ettei vaan tarvitse kuunnella sitä jouluhumppa. Joulusta on tullut niin ylikulutuksen vievää " juhla " että köyhät varmaan oksentavat sielunsa roippeet pihalle kun joutuvat vierestä seuramaan miten paljon tavara tuhlataan. 

Inhimmillisyys on kuulkaas rakkaat kanssa toipuvat erittäin merkittävää osa toipumisesta. Ei yksikään luksustuote voi parantaa meitä tästä sairaudesta. Minä suosittelleen että yritätte vältää tätäkin sirkusta, tämä sirkus ruokii ainoastaan shoppailu riippuvuuden. Ja siihen ei ole yhdelläkään maapallon kansalaiselle enään varaa. Mitä sitten kun vesi loppuu? Mitä sitten kun jäädän ruoka-aineiden pulasta johtuen oikeasti nälkäiseksi? 

Minun mielestäni yksi iso osa toipumisorientaatiosta on että me saamme ihmiset ymmärtämään että heidän kande keskittyä aitoihin tarpeisiin. Tiedän että se on mahdotonta, mutta tämä koko maailma on toipumisen tarpeessa. Ei muuta kuin ihanat joulut, muistakaa ostaa tarpeeksi päänsärkylääkettä. Ciao.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...