maanantai 6. maaliskuuta 2023

Yksi pieni elämä?????

 Me olemme pieniä osia suuresta kokonaisuudesta. Jotkut uskovat että olemme kuitenkin ylivoimaisia saalistajia, ja meidän ihana älyteknologia ruokkii sitä piirrettä. 

Jopa kuolema voidaan napin painalluksella aiheuttaa, ja kylmän viileästi seurata sitä " toivottua" lopputulosta etäyhteyden turvin.

Päihdemaailmassa meitä muokataan saalistajiksi, eli päihteet eivät tarjoakaan sitä kipeästi kaivattua pakoa omasta todellisuudesta. Päihteet lähinnä ruokivat meidän pimeää puolta, mutta se ei koske jokaista käyttäjää.

Jotkut onnistuvat säilyttämään sen oman sisäisen puhtauden, mutta se on todella harvinaista. Jotkut ihmiset eivät mahdu edes päihteiden kahlitsevaan kehyksen.

Harvaat meistä ovat syntyneet tarpeeksi vahvoina, mutta useimmat meistä tippuvat jo alkumetreillä mistä tahansa kyydistä. 

Jokaisella ihmisellä herää automaattisesti se tunne että elämä on erittäin pelottavaa, mikään ei ole edes pienenkään panoksen arvoista. Sorry folks, se ei pidä paikkaansa.

Uhriroolista on noustava ylös, ja kipin kapin, hopi hopi tai miten se nyt ikinä sanotaan. Jokainen on tiettyyn pisteeseen asti oman elämänsä kippari.

Sitä kyydistä saa, ja täytyy nauttia. Ei muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...