keskiviikko 3. toukokuuta 2023

Prossessin kulku


 Toipuminen, elämä, hyvät ja huonot puolet. Kaikki ovat osana tätä kokonaista prossessia. Itse tipahdin neljä viikkoa sitten retkahtamalla alkuvaiheeseen. Onneksi se jäi yhteen päivään, ennen yksi huikka aiheutti moneen viikojen itsetuho fiasko. 

Se on kieltämättä näin että erittäin läheinen parisuhde pistää alastomaksi, ja en puhua ainoastaan kledjuista. Meille molemmille heräsi omat traumat, ja nyt pidetään pidempää " luovaa " taukoa. Molemmat ollan laiminlyöneet sitä elintärkeää omahoitoa. No more.

Olen hölmönä yrittänyt ainoastaan työn kautta hoitaa itseni, ja se kostauttui taas. Jätin pariksi kuukaudeksi ryhmät väliin, en jaksanut nähdä omalla ajalla muita toipuvia. Toipumisväsymys iski toden teolla. Ja minä pidin turppani kiinni. 

Älkää missään nimessä sortukaa tähän ylisuorittamisen, yliajatteluun hoitakaa tätä kuolema aiheuttavaa sairautta säännöllisesti. Oikein paljon toipumisen iloa kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...