keskiviikko 13. huhtikuuta 2022

666


 Otin tämän kuvan samana päivänä kun tuli 6 kuukauden raittius täyteen. Olin niin täynnä toivoa että triplasin tähän hätän 6 numeron. Tästä päivästä se ns. toipumisduuni lähti käyntiin. Jokainen kulkee sitä oma polkua, ja se vie minne ikinä viekin. 

Asuin siiloin vielä päihdesirkuksen dirigentin naapurustossa. Tämä tyyppi ei meinanut millään tajua että mul oli jopa korkki kiinni. Etkö sä enään dokaaaaa???? Ovi kiinni, ja hitoon sieltä. 

Samana päivänä alkoi avokuntoutus. Onneksi. Olin vielä puolen vuoden jälkeen samalla tasolla kuin raittiuden turistiluokan matkustajat.

Nykyisin jotkut pitävät meikäläistä jonkin näköisenä julkkis addiktina. Olen Julle, en mikään hiivatin Julkinen Kusisaari hahmo. 666 on pedon persuksiin maalattu numerosarja, hehe. Hyvää etten kulkee nakupellenä.

Me keksittiin serkkuni kanssa uutta tosi-tv sarjaa, neljän valvotun yön jälkeen ei voi oikein millään syntyä mitään järkevää jälkeä. Starat paskalla, kyllä. Kunnon aikuisviihdettä. Itse asiassa, jokaisen WC-käynnin aikana tapahtuu jotain, se on ykstiysasia. 

Hyvää kevään alkua kaikille, pysykää kuivana, ja nauratkaa edes joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...