maanantai 18. huhtikuuta 2022

Dire Straits - Sultans Of Swing (Alchemy Live)

http://www.youtube.com/watch?v=vc8Pa9x9fZBtY&list=RDMMyrwaCZ4jUsU&index=11


Svengin sultaanit, heitä löytää myös musapiirin ulkopuolella. Päihteistä toipuvien sirkuksen tahtikeppien heiluttajat. Kenen tahdissa halutaan tänään jorata? Mielummin hyvän musan tahdissa. Se auttaa meikäläistä kohdata tämän joka pirun keväisen sirkuksen. Öröt huutavat terassilta ihan outoja juttuja, He tuntuvat oudolta. Syy siihen on että moni meistä kuvittelee olevansa irtautunut tämän taudin elinikäisestä otteesta. 



Tämä kirja käsittelee tietääkseni näitä yleisiä, ja hämäriä kutsuja. Tämä Herra on minun mielestäni yksi tämän maan raittiuden sultaaneista. Hän on kuulemma ulkoruokinnasta selvinnyt. Se siitä. 

Se on kuulkaas erittäin tärkeää myös itse miettiä minkä takia se on aika viisasta pitää oma toipumista ykkössijalla. Mitä enemmän tukevaa, ja rakentavaa palautetta saa muilta toipuvilta, sen helpompaa on olla huomamatta sitä mitä kevän törmäyskurssilla olleet palulinnut laulavat. 

Minä kuulin taas aamulla kevätlintujen sekametelisoppa. Aika järkevältä kuulosti, jopa sävellajit osuivat häränsilmään. Luonto, ja toipuminen. Se toimii. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...