sunnuntai 17. huhtikuuta 2022

NOVA....


 Päihteet, vankilat, kodittomuus, lastensuojelun alavireiset työntekijät. Seksuaalisesta " häirinnästä" puhumattakaan. Naiset, se on kieltämättä lohduttavaa lukea hankeesta missä panostetaan naisten aseman meidän äijäpaska maailmassa. 

http://www.supernovat.com

Itse olen monissa paikoissa vinkkanut tästä hankeesta, ja todella moni nainen ei ollut tietoinen tästä hyvästä jutusta. Hankeet, niitä rahoitetaan tietyksi ajaksi. Yleisin kesto on tietääkseni 3 vuotta. 

No niin daamit! Nyt kande tartua tilaisuuteen. Te pyöritte täysin ymmärettävistä syistä omissa porukoissa. Nyt on oman verkoston laajentaminen mahdollinen. Yksi tavallaan tuttu on yksi pyörittäjistä. Minä en harrasta mitään noitijen mainostamista. Ei mitään noitija vastaan. Vähän äijähuumori kehiin. 

Tietääkseni pitäjät ovat itsekin rankkan taustan omavia naisia. Hyvää kannattaa jakaa, siihen uskon. En yritä harrastaa mitään aivopesuakaan, olen itse saanut nauttia hellästä sellaisesta. Kande kokeilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...