torstai 28. huhtikuuta 2022

Elämän suola


 Yeah 😊, mausteinen viikonloppu tiedossa. Ruoanlaiton suurin haaste on saada mausteet tasapainoon, se pätee myös toupumisrintaman keittiössä.

Elämä on oikeasti vähän samanlaisessa painoluokassa kun pitkät keittiövuorot ovat. Aamusta iltaan sydäriä aiheuttavassa paineessa.

Kokkaus taito on yksi niistä jutuista minkä kannan jatkossakin, vaikka se ammatti meinasi viedä hengen.

Minkä makuinen toipumis burgeri mahtaisi olla? Kunnon krapulasafka saisi uuden merkityksen. Jokunen teistä tietää jo mitä se vaatia että saa nöyrän piirakkan ohjeen. 

Se on kuulkaas kohta vappu. Tulinen viikonloppu, roskaruoka ja potkua sisältävät päihteet. Peruskuvio, katsotaan sitten maanantaina mihin sfääreihin päihteiden ylikulutus on noussut. Mitä te meinatte keksiä kun tämä pallero ei enään tuota tarvittavat raaka-aineet? Meidän aikuisten maailmassa ei ole yksikään elämän osa-alue missä joku toinen voi kantaa vastuun meidän touhusta. 

Mul on ollut suhteellisen rankkaa viikko. Silti pyrin auttamaan. Pää pois persuksista, lyhenne olisi ppp. Ehkä joku kemisti nero voisi keksiä sen nimistä muuntohuumetta jolla olisi tällainen vaikutus. Silmät aukesivat, jokainen näkisi pirun kirkkaasti missä mennään. 

Lohtua saa tänään hakeaa vaikka nettiporno sivuilta, minulta sitä ei tässä vaiheessa päivää herää. Minä lähden halamaan puita,kukkia ja läheisiä. Luottamusta on tänään aika kortilla. Minä en hölmöilee, mutta olen kuitenkin huolissaan, ja teistä. Puhdasta vappua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...