perjantai 29. huhtikuuta 2022

valomerkki?


 Hehkuva munapää! Moro kaikille, yritän välillä keksiä uusia toiminimejä, en usko että toi titteli toisi yhdelläkään alalla menestystä. Se on täysin normaalia ertä päässäni pyörii kuin jouduun surfamaan muutosten aaloilla. Luukku vaihtuu, mutta minä en suostu astumaan syrjään. 

Elämä on aina täynnä muutoksia, mutta onhan niitä hetkiä kun tuntuu siltä että muuttokuorman kuljettaja on ajannut harhaan. Silloin täytyy pystyä rullata iskujen kanssa. Olen raittiina oppinut sopeutua muuttuviin tilanteisiin, ja ilman päihteiden epäluotettavaa kainalosauva. 

Eihän mikään voi muuttua kun makaa tajuttomana jalkakäytävällä. Alkuvaiheessa tämä ns. muutosprosessi vaatii että kunnellaan tarkkaan sitä mitä viisaammat toipuvat sanovat. Siitä ei tulee hitto mitään jos suhtautua neuvoihin kuin ne olisivat käskyjä. 

Teistä en tiedä, mutta kerron nyt kuitenkin avoimesti yhden jutun. Pähteettömät kohtaamispaikat järkkävät täysin ilomieliin ,ja ilmaisena meille Puhtaat vappumunki skrudamis pippalot. Nälkäisenä ei tarvitse kärsiä, itseasiassa ei tarvitse kärsiä ollenkaan. Peput penkiltä ylös, ja sitten voi vielä napata niin paljon ilmapalloja matkaan ettei kädet pystyy syöttämään mitään mömmöjä meidän kurkusta alas. Glada vappen, hela natten bara vatten. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...