keskiviikko 27. huhtikuuta 2022

Rauhan merkkejä.......


  No niin, näiden kaunokaiden merkitys kasvaa päivästä toiseen. Tämä kukkalapsi ei ainakaan alaa lähettää mitään lapsellisia viestejä, eikä väärään aikaan. Kevät on mikä se on. Yksi ylösnousun viitavaa vuodenaika. Mutta, kaikesta ihanuudesta huolimatta. Jotkut meistä ei herää koskaan palatakseen elävien joukkoon. He ovat jostain syystä päättäneet tehdä meidän elävien olemuksesta mahdollisimman hankalaa.

Turha nalkkuttaminen on yksi erittäin epämielyttävä tapaa kerätä huomiota. Miksi se on niin pirun vaikeaa hyväksyä että jollekin toiselle menee hyvin? En löydä yksinkertaista vastausta tähän tylsään kysymykseen. Kuulkaas rakkaat kanssa toipuvat. Aika moni meistä ei uskoa millään siihen että on ainoastaan yksi oikea toipumispolku.

Jotkut, ja heidän ns. toimenpiteet. Olen itse sitä mieltä toisten haukkuminen on aika säälittävän luokan kateuden osoittamista. Moni teistä elää siinä harhaluulossa että toipumisrauhan salliminen on laiskottelun muoto. 

Minä en ainakaan kunnioita jotain avutonta auttaja joka kuvittele olevansa joku toipuvien apu kunkku. Kunnioitusta on täysin mahdotonta saada jos ei kehtaa kohdata todellisuuden. Voin jakaa nöyrän piirakkan reseptin maksua vastaan. Te tiedätte mistä meikäläistä tavoittaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...