tiistai 26. huhtikuuta 2022

flower power


 Kukkien voima, se pelasti työmatkan murheista. Hitto, kun jengi ei osa kevälläkään ajaa rauhallisemmin. Hosumalla syntyy myös kolareita. Minusta on viime aikoina tuntunut siltä että dösäkuskeille saattaa  vapaapäivinä olla liikaa aikaa käydä sirkuksessa. 

Vasemalle, oikealle, suoraan? Täh? Sitten koko kylän liikkene sanoa POKS, ja näkemmiin. Onneksi lähdin kulkemaan omiin voimiin, en olisi muuten nähnyt tätä luonnon kaunokaista. Haluaisin joskus päästä samaan sielunrauha tasoon kuin kuvan kukka näyttää olevan.

Tuuli puhaltaa, aurinko paistaa, ja kenellekään ei tapaphdu mitään pahaa. Ehkä kuskit ovat syönneet jotain kielettyjä kukkia. Onhan tämäkin kaunokainen suhteellisen houkutelevan näköinen. 

Tunsin Saksassa yhden kaverin joka oli päihtyneenä ajannut autolla. Hän jäi elävien joukkoon, mutta noin 12 muuta ihmistä jouduttiin täysin turhaan pistämään hautaan. Tämä kaveri ei ole ymmärrettävistä syistä elossa. Yksi lipsahdus saattaa riittää, ja en tunne ketään joka jaksaisi elää seuramusten kanssa. 

Minullakin on ollut tilanteita kuin olen " vahingossa " melkein aiheuttanut rakkailleni vaaraa. Minulla on käynyt ihan mieletön tuuri. Tiedän etten olisi ikinä pystynyt antamaan itselleni anteeksi jos olisin aiheuttanut jonkun toisen kuoleman. 

Se on myös erittäin tärkeää miettiä mitä omasta toiminnasta voi seurata. Jos ei jaksa pitää itsestään huolta, voi kuitenkin ottaa vastuun siitä ettei vahingoittaa muita, vai mitä? Syökää syöttäviä kukkia, niitä on. Pieni tutkimusmatka tekee hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...