lauantai 16. huhtikuuta 2022

Tiputanssit......


 En tiennyt että kissat ovat ballerinoja, ehkä he joutuvat nykyajan maailmantilanteessa esittää kunnon showta saadaksen saalista. Tiputanssin liikkeet ovat hyviä hämäyskeinoja. No, se kissoista. Tanssivat tiput, he seuraavat järjestäytyneenä sitä ns. isoa peräkana. Jonkun täytyy ottaa heidän puolesta ohjaimet käsiinsä. Siinä leikissä ei ole varaa sooloila. 

No, mitä jos yksi pieni tipu rupeaa kerämään vaaditun rohkeuden, ja päättää lähteä omille teille? Kissapedot täytyy varoa, he ovat erittäin taitavia, ja jopa salakavalia petoja. En halua verata huumediilereitä kissoihiin, mutta jostain täytyy näitä tarinanpätkiä repiä. 

Jokainen meistä on todennäköisesti joskus joutunut ostamaan kamaa nauhalle. Jotkut unohtavat olevansa velkaa, jotkut eivät oikein välitä. Eihän se ole mikään hyvä fiilis kun tietää olevansa kyttäyksen kohteena. Olen itsekin joskus joutunut esittämään pirun hyvän tanssi esityksen kun minulla ei ollut sovittuna päivänä varaa maksaa kama velkani. Sain sen kuitenkin aina hoidettu, joskus korkojen kerää, joskus ilman seurauksia. 

Minulla on 33 vuoden kenttä, ja tanssi kokemus. Mun himadiileri Saksassa katosi aika mysteerisellä tavalla. 

Hän hankii kokkelinsa suoraan Herra Escobarin oppipojilta. He eivät tykkää kun joku äijä veivaa jotain tango liikkeitä. Kuulin sitten puskaradiosta että hänet, ja koko sukunsa, sieppattiin. Hänen tapauksessa ei ollut kysymys jostain parin kympin velasta. 

Ei ainoastaan tämä toipuminen, myös sen ympäröivää sirkus, on todella rankka lajia. Kaman vetäminen on jo aika riskialtaista touhua, varsinkin nykyajan muuntohuumeiden tarjonta ajattelleen. Jos tutustuu "vahingossa" pahan luokan huume gangsterin, suosittelleen että vaihdatte tannsiasut aika hiivatin nopeasti. 

Minua alkaa oikeasti vähän vituttaa että niin moni meistä pitävät turvalliset kanssatoipuvat tylsäänä. Puhtaan seuran tarkoitus on tarjota turvallista vastalääkettä. Tiedän että moni auttava tahoa oikein tyrkkyttää oman polkunsa, tämä on se ainoa vaihtoehto. Hitot apu Jesseistä. Minä ainakin vielä elään siinä toivossa että lähes jokainen meistä pystyy ajattelemaan omiin voimiin. Aina saa, ja täytyy kysyä, pyyttää, ja ehkä joskus kiittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...