tiistai 19. huhtikuuta 2022

urbaaniaavikko


Valoisuuden lisääntyessä takapihan pihlaja uskoa olevansa Meksikossa juurtunut kaktus!APUA!  

Vitsi, vitsi, no voihan hitsi. Ehkä eilinen oli liian pitkä päivä. Multa lähtee aina ajatukset reistailemaan jos en ole saanut kunnon yöunet. Silloin on parasta nauraa omille jutuille. Minä, kuvittelen että Roihuvuoressa kasvaa pihalla kaktuksia, se siitä.

Eilisen katushown jälkeen en jaksanut zoomata oma katsetta, silmät olivat niin ylikuormituneet että jopa rupesi kutittaa. Ouch! Hyvää etten saanut " Kaktuksen" piikkiä silmään. Olihan kapula välissä, hyvää että joku suojamekanismi vielä pelittää.

Teininä me harrastettiin Saksan metsissä sotaleikkejä. Muualle ei oikein päässyt piiloon, Pikukylä Frankfurtin eteläpuolella oli varsninainen jengi leiri. Katuväkivalta oli ihan jokapäiväinen normi. Suurin osa jengiläisistä olivat Marokkolaisia, He jättivät ainakin meikälaista rauhaan. Kerroin kyllä ihan kilttinä poikana heille etten ole sakemanni. 

En ole itse ikinä ollut mikään jengiläinen, ei ollut eikä ole mun juttu. Mutta, olisin varmaan saanut olla jopa poliiseilta rauhassa. Saksan poliisit pelkäävät ulkomaalaisia. Yksi Romanialainen jengi, he asuivat metsässä. No, mitäköhän he keksivät kun fyrkkat ovat tiukkoilla? He varastivat pakettiauton, ja suuntasivat yhden snobipankkin konttoria kohti. Tämä saattuu yöllä.

Pankki oli kiinni, daaaaa. So what? He ajoivat pakulla ovesta läpi, ja varastivat koko hiivatin pankkiautomaattin. Tsuppaduppadingdong. Koko nuoriso oli ihan fiiliksissä. Me voitettiin partiolaiset.

Niin, partiolaiset. Ei millään pahalla. Näen pari päivää myöhemmin uutiset. Yhtä poliisia haastateltiin. Onks rosvot saattu kiinni? Emme, he menivät metsään. He ovat piilossa, ja siellä on liian pimeääääääää. 

Saksalaisessa mytologiassa kerrotaan että metsässä asuu kaikki hirviöt. He käyvät pimeän tullessa päälle. En voinut muuta kuin nauraa. Kai nyt jokainen Suomalainen tajua että pidin poliisit pellenä. Olis tehnyt mieli lahjoittaa ison laatikon tulitikkuja Kommisaareille, tai vaikka fikkarin. 

Jossain maissa, kuulemma, hälytetään poliisien erikoisjoukot kun aseistetut rosvot täytyy noutaa pimeästä metsästä. Ihan pienenä vinkkinä vaan.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...