sunnuntai 22. toukokuuta 2022

1,87


 Jaahas, mikä olisi tämän hullun episodin ympärimitta. 1, 87, mutta mikä on se oikeaa yksikkö? No, sovitaan että se on tästä hetkestä lähtien millintarkkaa touhua. Eli, missä mittakaavassa hulluuden pystyy mitata? Minusta tuntuu että hulluudella ei ole rajapyykkiä. 

Kun seuraa tätä sirkusnäytelmä täytyy itsekin välillä ryhtyä pelleksi. Tietyt asiat täytyy ottaa ihan vakavasti, mutta ei nyt sentään ihan kaikkeaa. Olen aina ollut muutaman huippuluokan vitsiniekan ihailija.  Se että joku kehtaa julkisuudessa pistää omat paskat ihan läskiksi, siinä on kyllä aitoa johtaja ainesta. 

Mua harmittaa että Donald Trump on niin vatipää ettei tajua miten naurunalaiseksi hän teki itsestään. Joo, se ihanaa tosikkojen creme de la creme. Tappava annosta käsidesiä, sitä kikka tämä pellepressa meille ehdotti, ja ihan muina miehenä. 

Eihän sellainen pelle pystyy voittamaan tätä huumeiden vastaista sota. En haluaa edes tietää mitä mömmöjä nämät kovanpalkkaluokkaan kuuluvat kauneuskirurgit määrävät. Mutta, olen lähes sata varmaa siitä että Sir Donald vetii enemmän kräsää kuin laki sallii. 

No, onneksi on vielä aitoja pellejä olemassa. Itseironian aikakausi on alkannut, Hehe jne. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...