torstai 5. toukokuuta 2022

jonossa.....


 Olisiko joku hermostunut bussiaikatauluun? Vai mitä tämä tarkoittaa? Veikkaan että vandalismi on syy tähän outoon pysäkkimuotoon. Lasisirpaleiden määrä ainakin viittasi siihen suuntaan. Bussinumeroiden ilmoitustaulu on kyllä sijoitettu hassusti, ihan kuin se olisi itse jonottamassa. 

Ota messiin jos kehtaat! Jos aletaan puhua tasa-arvosta, niin täytyy nyt perjantain aamun kuuniaksi mainita että selkäkivuista kärsivälle jättiläiselle ei todellakaan olisi kivaa tutkia tätä kylttiä. Sehän vasta aiheuttaisi liikenne kaaoksen jos hänelle iskisi selkäkramppi. 

Tai, olisiko tässä käynyt samalla tavalla kuin vappuna, Esplanadissa. En ole kyllä muistakseni ikinä nähnyt että koko hiivatin bussipysäkin kehikko olisi purettu kun lasi oli ainoa uhri. Veikkaan että tolpat saivat kunnon kyytiä. 

Tätä sotkua ei voi verratta päihdesirkuksen tosi tv:n, mutta se sattuu oman tukikohdan läheisyydessä, ja se herätti snadisti huolta. Pysykää turvassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...