maanantai 30. toukokuuta 2022

kulkuri


 No niin! Tässä nyt sitten ollaan. Muutto, työt ja opiskelut tulossa. En olisi vuosi sitten uskonnut että saan joku päivä elämäni peruspilareita kuntoon. Mutta, jos kulkea sitä oikeaa, ja omaa polkua pitkin niin kyllä se rakas aika antaa enemmän kuin ehkä toivoa.

Alan pikkuhiljaa lyödä itseäni vertaisena läpi. Tarjouksia satelee joo kuin kukkapöly. Siis, kevätkukkien pölyä. Oman menneisyyden vangit ovat edelleen vankilassa, mutta minä en koe olevani henkisellä tasolla vanki. 

Rehellisen itsetutkiskelun seuraava vaihe alkaa. Eli, mitä haluan saavuttaa? Jatkaan auttamiset, autan muita ja omaa itseni. Kirjoitan, keskustelen ja fiilisteleen. Haluan ehdottomasti lisätä vähän luovaa hulluutta näihin sirkus esityksiin. Ehkä minusta tule isona vielä aktiivisten toipuvien suurin pelle, en halua olla mikään harmaa ja tyuomistevaa diktaatori. 

Sitä polkua kokeilin edellisessä työelämässä, ja se aiheutti lähinnä tuskaa. Tottakai minua välillä vituttaa, harmittaa ja oksettaa. Muuta, se "rooli" ei sovi yhteisöihin. Ehkä perustan jonkun äijäpaskaryhmän, ihan huvin vuoksi. 

Näillä mennään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...