tiistai 31. toukokuuta 2022

Uusiksi


 Morjesta, mikä svengi? Ei haittaa jos on vähän luuseri olo. Te nuoret, eli ikäluokka 18-29 v. Nyt on aika hiton siisti mahis saada oma boogie kondikseen. Kiinnostaako vapaus? Veikkaan että vastaus on totta moses. Anteeksi tästä historiallisesta kielenkäytöstä. Itse kuuluun siihen jengin joilla jo kasvaa sitä siisti harmaata lettiä. 

Tässä uudessa hankeessa tarjotaan todella nastan mahiksen hengailla omien frendien kanssa, ja oppia jenginä elää sitä prime time laifia. Eli, lyhyesti: Jos haluatte elää kama ja katujengi maailman ulkopuolella, niin ottakaa tätä vinkkiä hanskaan. 

Meitsin ikäluokalle ei todellakaan tarjottu näin siistejä hommia. Tässä progiksessa tarjotaan bodausta, ja juuri sellaista mikä passaa teille enrgiapakauksille. Kyllä nyt jokainen nuori tyyppi haluaa tunteaa itsensä starana. 

Kuulostaa aika hiton tylsältä, mutta nämät gurut satsavat nimenomaan siihen että nuorten sisäistä maailma saadaan tiptop kondikseen. Kyse on siitä että annetaan primaluokan työkaluja joilla voi kasata itselleen uuden, ja ei kopsatun omakuvan. 

Kande testata, siisti meininki on luvassa. Kids wannna ROCK!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...