perjantai 13. toukokuuta 2022

oksat


 Kun katselen vähän tarkemmin tätä kuva niin huomaan että auringonpaiste yrittää herättää tämän poikkisahatun oksan takaisin elävien joukkoon. Siinä päivänä sää oli poikeuksellisen kaunista. 

Lämpötila, tuulenvirta ja auringon hellä paisto-ohjelma antoivat sielulleni sitä ns. kaivattua rauhaa. Ne ovat näitä harvinaisia hetkiä ennen kuin taas alkaa tapahtua. 

Jokainen ihminen rentoutuu, ja jokainen omalla tyylillä. Minä EN enään tarvitse päihteiden " rauhoittavaa " vaikutusta. Käytän täysin luonnollisia rentoutumiskeinoja. Meditaatio, jopa jooga!!!!, liikun luonnossa, nautin taiteesta jne. 

Meille addikteille on kyllä taitoa. Me olemme itsepetoksen mestareita. Pitäisikö niistä näytöksistä tehdä tosi-tv ohjelman? Otan ihan mielelläni nimi ehdotuksia vastaan. Spigulle sulhanen? Flindalle mies nimeltään Korkki kiinni? Huumorinkukka on kaunein kukka. Vallisaari kutsuu, sen historia on jännää.........

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...