perjantai 13. toukokuuta 2022

perjantain kunniaksi...



Nyt se on sovittu, NATON peto tulee pulistelemaan meidän kulmille. Länsi-Saksassa liiton jäsennyys toi aika lailla ylimääräisiä herkkuja omille kulmille. Frankfurt am Main sijaitsee keskellä silloista länsi-Saksa. Se on sellaista seutua missä on turhaa odottaa talven tuomaa lumen runsautta. 

Siellä sijaitsi yksi erittäin iso, ja tärkeää lentotukikohta. Kaikki eurooppan sotakaluston kuljetukset kulkivat sen kautta. Niihin konteihin mahtuu kyllä paljon muutakin. Moni jenkkisotilas oli mukana päihteiden salakuljetus bisneksessä.  

Myös koko NATON kuljetusverkosto toimii kansainvälisellä tasolla. Tottakai me tulemme tarvitsemaan sotilasta tukea, se on päivän selvää. Se on kuitenkin hyvää että jotkut muistavat mitä kaikkeaa 80 luvun salakuljetuksen ihmeellinen maailma toi tullessaan. 

Otetaan esimerkiksi Meksikon Kartellit. He ovat palkkaneet entisiä erikoiajoukkujen sotilaita, ja monista maista. Rahalla saa vaikka mitään. Nämät tyypit ovat saanneet koulutuksen siihen miten sekoitetaan vihollisten päät, eli he osaavat huijata, peitellä ja jopa räjäyttää. 

Ei nyt maalata päihdesirkuksen taivasta likimustaksi, mutta muutoksiin kande varautua. Elämä on täynnä niitä. Hyvää viikonloppua kaikille, tänään alkavat kansainväliset kiekkojen salakuljetusskabat. Urheilukentälläkin huijataan, mutta ainoastaan varsinaisen voiton merkkeissä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...