torstai 5. toukokuuta 2022

puss älskling


 

Hyvää päivää! Ja tervetuloa tämän päivän palaverin! Veikkaan että mul oli tiistai aamuna vähän samanlainen ilme kuin sain kuulla yhden staran mielipdettä kolmannen sektorin toimijoista. Meinasin melkein oksentaa roskapöntöön. Mun rupesi oikeasti vituttaa kun tämä yksi selitti paikoista jotain puutaheinää vaikka ei ole itse edes käynyt. 

Joskus kande varoa mitä suustaan päästää. Se voi joskus aiheuttaa kuulijassa allergisen reaktion, varsinkin kun joutuu kokonaisen vartin kuunnella killttiinä poikana. Toivoin kuitenkin päivän pääteeksi oikein hyvää loppupäivää. 

Ilmeisesti jotkut " gurut" luottavat siihen mitä seiska lehdessä kirjoitetaan. Tiistaina toivoin sydämestäni että osaisin sanoa nätisti seuraavaa lausetta : Nyt se hiivatin pää pois persuksista! Meitä on, onneksi, moniin juniin. Jotkut astuvat aina pikkasen myöhässä lähtölaiturille. Silloin kannattaa mennä takaisin kotiin, ja lukeaa omassa rauhassa päivän lööpit. 

Liian moni meistä uskoa näihin naurettaviin huhuihiin, ja mitä siitä seuraa? Meitä vedetään kuin päässejä narussa takaisin leikkikentälle. Kamakenttä ei ole mikään hiivatin leikkipuisto, sen kande muistaa. Pusut kaikille, ja pysytään kiltteinä, jatkossakin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...