sunnuntai 12. kesäkuuta 2022

in the cloud....



 

Hei, missä se teksti on? No, pilvessä. Pilvi....hmm. Ei varmaan paras tietojen keräjä. Minusta tuntuu että jopa aito, ja vaikka haiseva villasukka on parempi tietoturva peitto. Ovatko nämät piilaakson tietogurut edelleen omassa pilvessä? Aidot pilvet ainakin katoavat. 

Tämä teknologia nikkareiden käyttämä jargoni on aina yhtä hassu. Java, miten yksi lähinnä kahvia tuottava saari liittyy nettimaailmaan? Tarvitseko tietoverkosto koffeiini kiksejä? Tietokone, mielenkiintoinen sana. Jos kone sanoo jotain täyttyhän sen olla totta. 

Minä mietin yksi ilta kauan sitten että miksi windows käyttöjärjestelmä ei tuota lämpimiä pizza viipaleita. Niitä saa tietääkseni kadunkulman ikkunoista. Jos joku vielä väittää että apple kone tuoksuu omenalta niin toivon sydämestäni että tälle tyypille perustetaan joku ihan ikioma hoitolaitos. Siellä saisi olla ihan aito omenatarha, kaikki muu olisi liian kiusaallista. 

Pilviveikot esiintyvät pian pilvilinna keikkojen päätähtinä, ja jopa omenapuut svengaavat omassa pilvettömässä javaboogiessa. Näillä mennään, ja lisää on luvassa. Kuka tietää? Ehkä meidän kestävän tulevaisuuden ompelukone? Neulat handuun, langat korvan taakse, ja villasukkia väsämään........

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...