keskiviikko 1. kesäkuuta 2022

kauneus


 Kauneus, yksi lempiaihe. Joskus sen saa vangittu, mutta kauneuden halu olla vapaana rikkoa melkein kaikki kahleet. Kauneus on tosiasia, mutta tietysti se on makuasia. Meidän muovinen yhteiskunta luo kauneudesta täysin väärenettyjä kuvia. Otetaan vaikka alkoholin mainonta. 

Perhe on lomalla. Kohteessa on kaikki mukamas tiptop. Hieno ranta, hyvä sää, ja iloinen perhe. Eiköhän siellä on se yksi papparainen joilla on paukku kädessä, ja hän näyttää todella iloiseslta. Eli päihtyneen olotilan myydään kauniina asiana. 

Meidän aivot, niitä pestään ihan tarpeeksi. Me emme oikeasti tarvita päihteitä saadakseen oman pään sekaisin. Minulla on jo viime syksystä alkaen ollut todella koskettavia unia. Olen päässyt kosketuksiin omien alitajuisten unelmien kanssa. Unelmoin aidosta kauneudesta. 

Sitä kyllä tässäkin maailmassa löytyy, välillä täytyy jaksaa etsiä sitä. Pitäkää silmänne, korvanne ja nenänne auki, ja puhtaana. Siitä se lähtee. Kauneuden iloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...