keskiviikko 15. kesäkuuta 2022

merimiehet


 

Popeye, ja näitä muitakin reissumiehiä. Niin ihanat kuin merimaisemat ovat niihin liittyy paljon ihmiskohtaloita. Yksi tärkeää toipumisen liittyvä kysymys on : Uidaanko vai upotaanko? Leppoissaan, ja turvalliseen sataman vievä matka on raskas, ja pitkä. 

Pelastusrenkaita, onko heitä? Se riippuu pelastusvenen kipparin suhtautumisesta. Kipparin viesti pelastattaville uimarille saattaa olla aika tyly. Uipas poika ihan omiin voimiin. Kipparille pitäisi kuitenkin olla kykyä kantaa sen tarvittun vastuun omasta operaatiosta. Voi vaan toivoa että tämä kippari ei ole synnynäinen ooperalaulaja, he eivät osa operoida.

No, se siitä. Jossain vaiheessa täytyy kuitenkin huolehtia omasta pelastusliivistä. Sitä on helpompaa käyttää kuin melkein tyhjää rengasta. Jotkut niistä täyttyvät ihan itsestään, eli ei tarvitse etukäteen harjoitella mitään ylimääräistä puhallusta. 

Ehkä se unelmavene saapuu joku päivä omaan rantaan, who knows? Mitä tahansa voi tapahtua jos pysyy meripennikulman päässä. Se on 1.814 kilometriä, käytännössä poronkusema.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...