tiistai 7. kesäkuuta 2022

pula-aika


 Jaahas, tämä kyseinen herkkupala maksaa Japanissa 50 euro/ kappalehinta. Näin tässä käy kuin äiti luonto rupea rokottaa. Se ei ole mikään uutinen, mutta tämä tosiasia unohtuu turhan helposti. Mitä sitten kun yksikään taikakasvi ei enään kykenee tuottamaan sitä himottua satoa? Ai vedetään tabun muodossa? Mistä te luulette että niiden raaka-aineet ovat peräsin? Omasta puutarhasta? Moni luulee että pillerit kasvavat labroissa.

Kyllä niitä labroissa valmistetaan. Mutta, myös kemia on yksi ikivanha luonnonlakeihin perustuvaa tiedelaji. Mitä sitten kun luonto kääntää maailman ympäri? Minä veikkaan että ulkoavaruudessa on mahdotonta löytää päihteitä. Pitäsikö lopettaa niiden käyttöä? 

Kohta voi käydä niin että se rakas omenasiideri maksaa enemmän kuin HSL:n kausilippu. Kannattaa miettiä näitäkin kuvioita, Luonto antaa, mutta vie ilman selityksiä. Hyvää miettimismyssypäivä! Kande laittaa joku myssy päähän, siellä sataa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...