tiistai 19. heinäkuuta 2022

Ennakoluulot....


 Mitäköhän näistä tulee isona? Täh? Nehän ovat vaan jotain kevän ilmestyksiä, ei niistäkään tule muuta kuin paska! Jotkut vanhat baarikarhut eivät ilmeisesti halua nähdä sitä aitoa päivänvaloa. Kuulkaas, se että olettaa asioiden olevan jotain mikä mielyttää ei johda mihinkään muuhun kuin suoraan kankkulan kaivoon. 

Minäkin oletin aikoinaan että olen fiksumpi kuin muut. Onneksi oman kylppärin peili oli siinä aamuna kuin viimeksi heräsin vuosisadan krapulan puhdas, ja näytti aika hiton kirkkaana missä mennään. Se itsensä kusettaminen loppuu siihen, ainakin päihteiden suhteen. 

Loput hoituu omassa tahdissa kun pysyy toipumisessa mukana. Jos on kielteisellä asenteella varustettu niin joutuu kyllä turhan usein palata alkumetreille. Ja jokainen retkahdus voi olla se viimeinen hupireissu. Just so you know! 

Kyllä meikäläinen kestää teidän naurettavaa touhua, ja kirjoitan siitä niin saakelin kauan että sanat tulevat jopa muiden korvista, PISTE! No more monkey business, banaaneja saa edelleen syödä. Ei muuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...