lauantai 26. marraskuuta 2022

toistot, toistot, ja toistamisen toisto............


 Suojelu on yhteistyötä, todella eheyttävä lause. Onko konservaatio niin konservatiivinen periaate että se jää varjoon? Päihdemaailman stigmojen suojelu, helvetinmoinen tuplamoraali paukku. Se on niin turhan helppo väittää tietävänsä asioista joista ei ole hajuakaan, ja syy siihen : että saa muilta hyväksyntä. 

Ei todellakaan tarvitse olla päihdealan ammattilainen ymmärtäkseen että addiktio on sairaus, jopa pienet lapset tietävät että syöpä on sairaus. He eivät edes voi olla mitään koulutettuja lääketieteen opetuslapsia. 

Vähän kritiikki pukkaa, jonkun täytyy haukkua sanoilla. No niin, te aikuiset toimisto nikkarit. Tosiasioiden välttely ei voi tuoda edes vähän parempaa, tai kestävämpää lopputulosta. Mitään hyvää ei voi syntyä jos ei osata ottaa ongelmien juurisyyt käsiinsä, ja ravistella sitä kiinni jäänyttä bullshittia itri. 

Paskasta syntyy lisää paskaa, vatipäistä tulle vielä painavampia vatipäitä, ja tämä leikkikenttä on sitten kuulkaas aika liukas. Mutta, Hyvää syntyy kun jakaa sitä aitoa hyvää herkkupala. Näillä mennään, ja homma jatkuu, vaikka aamubussi olisi myöhässä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

katkeruus

 No voi itku, kun ihminen ei voi myöntää omat virheet, ja sitten syyttää muut. Tähän lisättynä se perinteinen kateus niin mun veri alkaa kie...